Danskvällar med kursinslag i Uddevalla Folket hus

Grundkurs i svensk modern fox.

Söndag 15 septemper

Lördag 21 september

Söndag 29 september

Söndag 6 oktober

Söndag 27 oktober

Söndag 3 november

Söndag 10 november

Lördag 16 november

Lördag 23 november

Söndag 8 december


Lördagar

17.00-18.30 grundkurs i svensk modern fox.

19.00 fortsättningskurs i svensk modern fox. Varje kurstillfälle är fristående.

20.00 Socialdans till spellista. Inriktning fox men även bugg.

24.00 slut.


Söndagar

15.00-16.30 grundkurs i svensk modern fox. 

17.oo fortsättningskurs i svensk modern fox. Varje kurstillfälle är fristående.

18.00 socialdans till spellista. Inriktning fox men även bugg.

22.00 slut


Till Grundkurs i svensk modern fox bokar man parvis för att få jämnt mellan förare och följare. När man fått besked från Göran Fredriksson att man har fått plats så swishar man anmälningsavgiften. Pengarna återbetalas inte men kan överlåtas till personer med samma funktion (förare eller följare) Har man ingen partner kan man sätta upp sig på väntelista till singelperson av andra funktionen anmäler sig. Då får man plats och ombeds betala anmälningsavgiften. Om färre än 10 par anmäler sig till grundkursen så kommer den inte att genomföras. Anmälan via sms till 0723618930. Välkomna!


Till Fortsättningskurs i svensk modern fox är det drop in. Men ta gärna med danspartner så att fördelningen mellan förare och följare inte blir skev under kvällen. Göran Fredriksson instruerar och inspirerar.


Kostnaden för grundkurs i svensk modern fox är 1100kr/person för 10 kurstillfällen. Kostnaden för fortsättningskurs i svensk modern fox med efterföljande socialdans är 150kronor/kväll.


Platsen är Folkets hus i Uddevalla. Loger med flera duschar finns att tillgå.


Göran Fredriksson lär ut grunderna i svensk modern fox. Hållning för att undvika skador, för balansen, för att underlätta dansen och för att det är vackert med en bra hållning. Tekniker i förning och följning. Vi lär oss hur vi går på taktslagen i traditionell dans och dansar på rytmen i modern dans i olika stegvariationer för att få verktygen från grunden till att för föraren bygga sin egen dans och för följaren att lära sig följa och tyda signaler.


Korv med bröd, gofika mm finns till försäljning. Gott om gratis parkering rakt över gatan vid badhuset.(Fredagar 1 kr/timme) Stort dansgolv med stor intilliggande servering.